Jag erbjuder

Jag vill att så många som möjligt ska få möjlighet att prova yoga och det är med glädje jag delar med mig av mina kunskaper genom yogaklasser, andningskurser, yoga på företag, privatlektioner och workshops.

Kontakta mig för att få veta mer eller om du har några andra idéer.

Yogaklasser
Jag har klasser och kurser i hathayoga och yinyoga på olika ställen runt om i Stockholm. Se var och när på startsidan.

Yoga på arbetsplatsen
Yogaklass, andningskurs, kontorsyoga eller yogainspiration på konferensen?
>Läs om vad jag kan erbjuda

Privatlektion
Vill du få introduktion, finslipa asanas eller lära dig pranayama (andningsövningar)? På en privatlektion gör vi det du behöver eller vill ha hjälp med.
>Läs mer om yogaprivatlektion

Privatgrupp, föredrag, workshop
Om du har speciella önskemål är du välkommen att kontakta mig. Jag kan till exempel ha yoga i er lokal i bostadsrättsföreningen, ha yoga på möhippan, prata om yoga och ha prova-på-yoga för föreningar eller skolor. Eller samla ihop dina vänner och bekanta för en yogalektion eller workshop.

Andningsteknik
Vill du lära dig andas på ett bättre sätt? Jag har regelbundet andningskurser på Sundbybergs hälsocenter, andningsworkshopar och erbjuder klasser och privatlektioner till företag och privatpersoner. Kontakta mig för pris och mer information eller om du har andra önskemål eller idéer.
>Läs mer om andning och få några tips och övningar du kan göra

Hemma-hos-yoga
På hemma-hos-yoga, kommer jag hem till dig/er och har en ca 1,5 timmes klass utifrån era önskemål. Du kanske vill ha en introduktion till yoga, hjälp med att sätta ihop ett yogaprogram, lära dig yinyoga eller prova på andningsövningar eller meditation. En yogaklass kan också vara en kul gruppaktivitet för släkt och vänner. Vi är hemma hos dig eller på lokal som du ordnar och om vädret är fint går det bra att vara utomhus.
Pris:
1-3 pers 700:-
4-7 pers 1000:-
8-10 pers 1300:-

Introduktion till yoga
Är du nyfiken på yoga? Prova hathayoga under ett par timmar. Vi går igenom och provar på solhälsningen, asanas (kroppspositioner), pranayama (andningstekniker), yoga nidra (djupavslappning) och meditation. Den här workshopen erbjuder jag för privatgrupper eller företag.

*         *         *

The mastery of yoga must not be measured simply by the ability to master
the techniques of yoga like asana and pranayama,
but by how it influences our day to day living,
how it enhances our relationships
and how it promotes clarity and peace of mind.”

– Dr T. K. V. Desikachar